dimarts, 2 de novembre del 2010

EL NOSTRE BLOG

Sóm el Christian, la Pepi i la Roser, estudiants d'educació social a la universitat Rovira i Virgili. En l'assignatura d'habilitats comunicatives, ens ha ensenyat el llenguatge multimodal, que constisteix en utilitzar o ensenyar diferents conceptes a partir del lleguatge visual, auditiu i no només en el llenguatge tradicional.
Per tant, un dels treball a realitzar era un blog.
El nostre blog va dirigit a adolescents, encara que aporti informació a tot tipus de persones.

Hem escollit aquesta franja d'edat, perque creiem que és un època de constants canvis i on persona busca el seu propi camí. A més, creiem que en la societat no estan molt valorats, ja que no els concideren ni nens ni adulta, aixó fa que no tinguin un lloc en la societat.
Per tant, hem creat aquest blog, per proporcionar informació a aquestes persones, apopant-nos més al seu pensament i que no ens vegin (educadors) tan propers als pensaments dels seus pares.
La informació que hem publicat, l'hem extret a partir d'altres publicacions, peró redactat per nosaltres mateixos i amb un llenguatge fàcil d'entendre per a ells.
A part de les entrades exigides per al professorat, hem volgut aprofondir en conceptes més propers en aquest edat i que els hi proporcioni una ajuda per a encaminar el seu futur.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada