dimarts, 2 de novembre del 2010

LES XARXES SOCIALS

Creiem adequat parlar-vos de les xarxes socials, perque sou les persones que l'utilitzen més. Avui en dia hi han moltes varietats de xarxes socials, que han anat evolucionant al llarg del temps. Per exemple, un dels inicis de xarxes socials era el fotoblog, que la seva utilitat ha anat disminuint fins a desaparèixer i sorgir-ne de noves, com ara el facebook.
 Les aplicacions que et deixen fer les xarxes socials també ha evolucionat, perque ara et parmet xatejar, penjar-hi fotos, comentaris, entre moltes altres.

Però el més important en les xarxes socials, és que algunes persones no  en fan bona utilitat. Perque et permet tenir un perfil o identitat falsa i cometre delictes. Ja que s'han vist alguns casos que abusos i intimidació a través d'internet.
I a més, actualment está de "moda" quedar amb gent que es coneix per internet. Per molt que hagis parlat amb aquella persona, no saps realment com és; i quedar amb uns persona desconeguda pot crear que estiguis en una situació incòmode o fins i tot que estigus en perill.

Per tant, nois i noies utilitzeu les xarxes social, perque et permet mantenir contacte amb persones que no pots veure-la, però sempre s'ha de tenir en compte que no es coneix l'altra persona. Així que aneu en compte!!

Aquí us deixem un programa de TV3 "Banda ampla" on es parlaven de les xarxes socials:

2 comentaris:

  1. Hola, creieu que es adecuat que nois i noies de 6 a 13 anys tinguin alguna xarxa social?

    ResponElimina
  2. Hola, creiem adequat que tinguin alguna red social per internet, peró sempre amb l'educació per davant i explicar-li els perills i tot el que hi ha per el món.
    Peró creiem que és una bona manera que tenen per comunicar-se i per conèixer món...

    ResponElimina