dimecres, 27 d’octubre del 2010

EL MEU HEROI ÉS...EN PEP!

Avui no vull que aprengueu res, vull que reflexioneu.

Guardiola és un heroi per a mi. Crec que hauria de ser un model a seguir, és increïble. A part dels títols que ha guanyat ha aconseguit (per fi) que el Barça sigui més que un club.

És impossible que la gent pensi amb el Barça i no hi vegi la figura de Guardiola, de la seva filosofia, un model basat en valors que ell ho ha posat en pràctica al Barça però què és valida per triomfar en la vida, humilitat, sacrifici, treball, esforç i sobretot persistència entre altres virtuts són els que ell utilitza en el seu discurs hi ha aconseguit que tant jugadors, afició i mitjans de comunicació se'ls creguin i se'ls apliqui. 

Com diu Carles Capdevila en un article que desprès deixaré el link: " ... penso en l’estil Guardiola, com a model a estudiar a les facultats de pedagogia: l’autoritat ben entesa, que no és al servei de la disciplina gratuïta, que s’encamina cap a l’excel·lència, que valora el talent i el treball, que no dóna drets a qui no fa els deures, i que pel camí ens regala tantes alegries."

També ja que parlem del Barça vull fer esmena de dos jugadors molt  a tenir en compte tant si parlem de futbol com d'educació.

Un és l’Andrés Iniesta, un crack que és l’ humilitat en persona, com diu en Pep: "Andrés come aparte. No lleva pendientes, no se pinta el pelo, juega 20 minutos y no se queja... Es el ejemplo". Cal reconèixer aquest mèrit envoltat de tot el luxe que l'envolta no se li hagin pujat els fums i només pensi en jugar a futbol havent guanyat tot el que ha guanyat. 

L'altre és el Pedro Rodríguez, un noi que ha estat a punt de deixar e Barça però el seu esperit de superació ha aconseguit en 2 anys arribar al primer equip, ser la revelació de la temporada i guanyar una copa del món. Tot això desprès que en la temporada 08-09 hagués pujat al primer equip i desprès es decidís tornar-lo a baixar. Molts s'haguessin deprimit però ell va fer una magnifica temporada al Barca Atlètic i per això ara és el què és.



 Hi ha molts models per seguir a la vida, però us volia ensenyar uns bons models que surten tots els dies a la premsa i que està bé reconèixer el seu mèrit. 


Per últim, un vídeo dels Manel, titulat La gent normal, i com intenta l'equip d'en Guardiola intenta ser, dintre del que es pot, ser normals:


Aquí us deixu uns links que parlen del mèrit que tenen aquests jugadors: 




http://www.mercafutbol.com/noticias/promesa-la-semana-pedro-rodriguez-77955

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada