dilluns, 18 d’octubre del 2010

LES PISSARRES DIGITALS INTERACTIVES

Des de fa molts anys les úniques pissarres que hi havia a les escoles eren les que s’escrivia amb guix, però últimament les coses estan canviant molt, per exemple tenint per a cada alumne, i el nou pas per a millorar l’educació són les pissarres interactives!

A grans trets, podem dir que una pissarra interactiva agrupa la simplicitat d’una pissarra sumant els avantatges d’un ordinador. Per tant, amb aquesta pissarra el professor no només passarà la informació, podrà escriure, subratllar, remarcar amb colors... a més a més, una vegada acabada l’explicació, el professor pot enviar-la per mail al alumne.

A més de tot això, la manera d’ensenyar canviarà ja que tindrem un ventall de possibilitats molt ampli: si es necessita informació addicional en un clic la podrà veure tota la classe, podràs aprendre d’una altra manera ja que les pissarres incorporen plantilles de jocs que si els professors els utilitzen tindràs la possibilitat de fer-ho d’un manera totalment nova.


Si voleu aprendre més coses sobre les pissarres interactives us deixo aquest link del Sr. Sergio Garcia:

Si voleu tenir una idea més visual del que és una PDI, us adjunto aquest video:

2 comentaris:

  1. Sóc una estudiant de magisteri primARI, i crec que aquest nou recurs tecnológic pot fer una gran aportació l'educació actual. sempre i quan, s'utilitzin de manera adequada.

    ResponElimina
  2. Tens tota la raó. Per poder introduïr les noves tecnologies a l'educació, primerament hi ha d'haver una formació per part del professorar i que canvin la seva metodologia. Ja que no només es introduir tecnologies, sinó que les utilitzin i facin més dinàmica la classe.

    ResponElimina